راهنمای خرید

صندلی اداری

صندلی اداری یک صندلی است که برای استفاده در محل کار، خواه دفاتر اداری باشند یا دفاترکار خانگی مورد استفاده قرار می گیرد. صندلی های اداری انواع مختلف دارند، از مدیریتی و اپراتوری تا انتظار.

صندلی اداری

تاریخچه دکوراسیون اداری

گفته می شود اولین ساختمان اداری جهان به شکل امروزی، اداره مهاجرت بود که در قرن هجدهم در بریتانیا تاسیس شد. پس از انقلاب صنعتی در قرن نوزدهم دفاتر اداری هم با توجه به پارادایم های زمانه خود حس و حالی صنعتی به خود گرفتند. اتاقک های تک نفره تلاش طراحان برای بالا بردن بهره وری در این دوره بود.

صندلی اداری

تاریخچه صندلی اداری:

اولین صندلی های اداری چنین شکلی داشتند و پایه چهارپر چرخان برای اولین بار بین صندلی اداری و دیگر صندلی ها تغییر ایجاد کرد که رویش بدنه صندلی های فلزی معمولی نصب می شد.

در قرن بیستم و حرکت از عصر صنعتی به عصر اطلاعاتی و خدماتی، توجه به کارمندان بیشتر شد. با فراگیری استفاده از رایانه ها در ادارات ملزومات استفاده از رایانه ها هم پدیدار شدند و «صندلی های اداری» به شکل امروزی به وجود آمدند.

 

صندلی اداری

پرفروش ترین صندلی اداری تاریخ

کم کم پلاستیک فرم پردازی در طراحی صندلی را آسان کرد، پایه پنج پر جای چهارپر را گرفت. در سال ۱۹۹۳ اما هرمان میلر، از بزرگترین تولیدکنندگان مبلمان اداری در جهان، با طراحی «صندلی ارون» انقلاب کرد. این صندلی «دستگاهی برای نشستن» نام گرفت. ارون امکانات تنظیمی بسیاری داشت که در زمانه خود بی نظیر بود. همه این امکانات با رعایت اصول ارگونومی طراحی شدند تا کابران کمتر آسیب ببینید و بهره وریشان افزایش پیدا کند.

مطلب مرتبط  خرید مبلمان اداری مدرن با بالاترین کیفیت و ارزان ترین قیمت

البته امروزه صندلی های خودتنظیم آمده اند تا جای تنظیمات پیچیده و بعضا سردرگم کننده صندلی های اداری را بگیرند. در ادامه به ارائه توضیحاتی درباره انتخاب بهترین صندلی اداری می پردازیم.

صندلی اداری

چرا صندلی اداری مهم است؟

همانطور که گفته شد ارگونومیک بودن این صندلی در سلامتی شما و همچنین بهره وریتان تاثیر دارد.

در هنگام خرید به چه نکاتی باید توجه کنیم؟

اولین موضوع نوع کاربری است، شما این صندلی را برای چه کاربردی می خواهید؟
نشستن های طولانی مدت و هشت ساعت در روز؟ فعالیت های نشسته ایستاده؟ نشستن پشت کانتر و یا میزهای بلند؟ وقتی این موضوع را مشخص کردید باید بدانید صندلی های اداری در بازار به چند دسته کلی تقسیم می شوند.

 

انواع صندلی های اداری

صندلی های مدیریتی: این صندلی ها نشیمن بلند، پایه پنج پر چرخان و بیشتر امکانات تنظیمی نظیر تغییر شیب نشیمن و پشتی به جلو عقب، ارتفاع پشتی و دسته، عرض نشیمن و … را دارند، متریال گرانقیمت، راحتی بیشتر و قیمت بالا از ویژگی هایشان است.

صندلی های کارمندی و کارشناسی: ممکن است پشتی بلند یا متوسط داشته باشند، حداقل امکانات تنظیمی تغییر ارتفاع و تغییر شیب پشتی دارند و پایه چرخان، جنسشان معمولا پارچه و مش است.

صندلی های اپراتوری: پشتی کوتاه دارند با امکانات تنظیمی نظیر کارمندی ها.

صندلی های کانتر و پذیرش: صندلی نشسته-ایستاده هستند، ارتفاع بلند و پشتی کوتاه دارند و معمولا فقط امکان تنظیم ارتفاع.

صندلی های کنفرانسی: عموما به پایه های U  شکلشان شناخته می شوند، عموما جنس چرم دارند با پشتی کوتاه و فاقد امکانات تنظیمی.

مطلب مرتبط  چند مدل میز تحریر ساده و ارزان برند جلیس 1403

صندلی های انتظار: هم پایه های ثابت دارند، نشیمن و پشتی‌شان یکپارچه است، پشتی کوتاه و معمولا چندتایی.

صندلی اداری

ویژگی های یک صندلی اداری خوب

اگر صندلی را برای استفاده طولانی مدت می خواهید باید به این مسائل توجه کنید:

صندلی  امکان تغییر ارتفاع داشته باشد تا چشم و سطح دید شما مستقیم روبروی مانیتور قرار گیرد.

صندلی امکان تغییر شیب پشتی را داشته باشد تا بتوانید با تغییر آن در هنگام خستگی فشار را از روی ستون فقرات و کمر بردارید. بهترین شیب 90 تا ا05 درجه است.

صندلی از قوس کمر به خوبی پشتیبانی کند، یعنی در قسمت پایین  فرم برآمدگی داشته باشد و گودی کمر را پر کند.

نشیمن صندلی ضخیم، نرم و راحت باشد.

پشتی بلند باشد و از گردن پشتیبانی کند.

اگر حرکت صندلی برایتان مهم است از کیفیت پایه های چرخان مطمئن شوید.

دسته ها ضروری نیستند، ولی طبیعتان صندلی دسته دار قابل تنظیم بهتر است.

بهترین جنس برای صندلی که از آن طولانی مدت استفاده می شود، مش است. مش یک نوع روکش توری است که به عبور جریان هوا کمک می کند و مانع تعریق بدن می شود.